2024-05-30

Filmtopp rapporterar att Solsidan säsong 9 och 10 blir av hos TV4 och TV4 Play. Det blir fortsatt Felix Herngren och hans FLX som rattar spakarna bakom kulisserna.

Så här säger Felix Herngren om att serien kommer fortsätta även efter 2023:

– Solsidan har blivit det jag ständigt återvänder till. Det är väldigt svårt att tacka nej till arbete med det här ljuvliga gänget. Känslan när vi ses för en ny säsong är som en klassåterträff. Så jag är mycket tacksam att publiken fortsätter titta på serien!, säger Felix Herngren.

Det står ännu inte när vi kan förvänta oss att se säsong 9 och 10 av Solsidan. Förhoppningsvis kommer de att rulla på löpande band, det vill säga under 2024 och 2025.

Solsidan hade urpremiär på TV4 i januari 2010 och blev genast en stor tittarsuccé. I dag är Solsidan säsong 1-7 ett av de mest streamade programmen på TV4 Play och en av de mest framgångsrika svenska komediserierna genom tiderna. Genom åren har tittarna fått följa de tre paren Alex och Anna, Mickan och Fredde, och Ove och Anette som bollar föräldraskap, relationer, bostäder och karriärer i Saltsjöbaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *