2024-06-17
nya Apornas Planet

Det har länge varit aktuellt med en ny Apornas Planert ända sedan Disney köpte upp rättigheterna till filmen under 2019. Nu vet vi att Owen Teague får huvudroll.

Skådespelaren Owen Teague har tidigare medverkat i filmer som IT, The Stand och Mrs Fletcher. nu är han aktuell i en huvudroll i den nya Apornas Planet, eller Untitled Planet of the Apes som den heter på engelska och på IMDb. Owen kommer spela en ny karaktär, ny apa eller primat i filmen. Projektet görs för 20th Century Fox och påbörjas innan årets slut.

Personen som kommer ta över regin för detta nya stora projekt är Wes Ball som tidigare regisserat The Maze Runner-triologin som gjorde succé inkomstmässigt men kanske inte lika starkt kritikermässigt.

LÄS OCKSÅ: Bingolotto 2023 – tillbaka på lördagar

Vad nästa kapitlet av Apornas Planet kommer handla om vet vi inte och det är först nu produktionsbolaget jobbar med att hitta nya och rätta skådespelare att ta sig an rollen vilket de har gjort sedan i början av sommaren berättar Deadline.

Än så länge har man inte heller sätt premiärdatum men troligen kommer det ganska snart då 20th Century Fox nu länge velat få ut en ny film.

1 thought on “Owen Teague får huvudroll i nya Apornas Planet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *