2024-06-17
Ridley Scott gör film på spelet Gravity Rush

Ridley Scott, som ligger kom Alien-filmerna, och regissör Anna Mastro jobbar nu på ett nytt projekt som kommer bli en film på spelet Gravity Rush.

Det ska bli film av det populära tv-spelet Gravity Rush eller som det också kallas Gravity Daze som från början utvecklats utav Japanska spelutvecklaren SIE Japan Studios som sedan blev utgiven på Sonys spelkonsoll PlayStation 3 under 2012. Samarbetet kommer ske mellan PlayStation och Scott Free produktionsbolag som ägs av Scott själv, berättar Deadline.

LÄS OCKSÅ: Streama Världens historia: Operation Barbarossa på SVT Play

Just nu har Deadline bekräftat att Ridley Scott kommer hjälpa till och producera projektet. Regin kommer Anna Mastro stå för, hon har tidigare regisserat tv-serien Secret Society of Second-Born Royals för Disney. Manuset är skrivet utav Emily Jerome. Vi känner inte till vilka flera producenter mer än Scott själv och heller inte vilka skådespelare vi kan förvänta oss i projektet.

Spelet handlar om en ”öppen värld” där man är en animerad katt som manipulerar rörelser för att manipulera gravitationen och på så sätt navigera sig igenom spelvärlden. Vad filmen kommer handla om till 100% har vi ingen aning om.

 

1 thought on “Ridley Scott gör film på spelet Gravity Rush

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *