2024-06-17
Produktionsbolaget bakom Minioner: Berättelsen om Gru satsar på vuxenfilmer

Som vi vet så har Illumination jobbat på många populära animerade barn-filmer, men nu visar det sig att bolaget kommer satsa på film för den äldre publiken och för att göra det så grundar de ett nytt produktionsbolag som går under namnet Moonlight.

Det är alltså produktionsbolaget Illumination som ligger bakom animerade filmer som MinionsDespicable Me och The Secret life of pets jobbar nu på ett nytt produktionsbolag som kommer jobba på animerade vuxenfilmer. De har redan lyckats att anlita chefen för Netflix animerade vuxenfilmer, alltså Mike Moon.

LÄS OCKSÅ: Owen Wilson som superhjälte i Secret Headquarters är en stor succé

Men inte nog med att Mike Moon kommer leda det nya produktionsbolaget utan han kommer också producera kommande filmer. Moon är bevandrad i animerade filmer och har tidigare även jobbat för Sony, Disney och Cartoon Network. Han har medverkat i filmer som Spider Man: Into the Spider-VerseThe Mitchells vs The Machines och Fosters.

Det nya produktionsbolaget kommer gå under namnet Moonlight, berättar Variety, vars mål är att bredda Illuminations produktioner. Moonligt kommer liksom Illumination också jobba med det stora produktionsbolaget Universal Pictures.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *