2024-06-17

Nu släpper SVT en dokumentär om den amerikanske sångaren, skådespelaren, komikern och filmproducenten Dean Martin.

Han var inte bara sångaren med whiskyglaset i handen. Han var också skådespelare tillsammans med Jerry Lewis, och underhållare i Rat Pack. Jon Hamm, Carol Burnett och Alec Baldwin berättar om Dean Crocetti, mannen som blev Dean Martin. Dean var inte så pigg på att visa sin privata sida, men han var också en varm familjefar. That’s amore! Och whiskyglaset var fyllt av äppeljuice…

LÄS OCKSÅ: Bingolotto 2023 – tillbaka på lördagar

Streama Dean Martin – kungen bland crooners

För dig som vill se den nya dokumentären om Dean Martin, denna fascinerande mångsysslare, kan du streama den på SVT Play från och torsdag klockan 02:00. Den kommer även att gå upp linjärt. Då visas den på SVT2 på följande tider: lördag klockan 19:02 och söndag klockan 10:45.

När du väl är inne här. Spana på att ta en titt runt på sajten. Här på Filmextra ger vi dig de senaste nyheterna inom film och TV, men också listor där du kan hitta spännande fakta och tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *