2024-06-17
Quentin Tarantino vill inte göra superhjältefilm

Tarantino har många gånger fått frågan om att tänka sig göra en superhjältefilm och nu besvarar han frågan ännu en gång.

Det blir inga superhjälte filmer för Quentin Tarantino. Han är just nu ute och gör reklam för sin bok Cinema, Spekulation och under en pressträff spekulerar han kring sin framtid, vi har tidigare fått veta att han enbart kommer göra tio filmer och Upon a Time In Hollywood skulle vara hans nionde, vilken som blir hans tionde film får vi vänta ett tag till på att få veta.

LÄS OCKSÅ: Spelfilmerna som är inspirerade av verkliga händelser

Under mötet med tidskriften Los Angeles Times gick frågorna över till om han någonsin kan tänka sig göra en superhjälte film för produktionsbolagen Marvel eller DC. Tarantino berättar då att regissörer bakom superhjälte-filmer är anlitade regissörer och att han inte letar efter ett jobb, (you have to be a hired hand to do those things). Tarantino menar också att superhjälte-filmer är lite som alla dessa musikaler under 60-talet, han firade att musikaler blev allt färre med åren samt att han är sugen på att se allt färre superhjälte filmer i framtiden.

Men värt att nämna är att Tarantino för en tid sedan faktiskt var sugen på att göra en superhjälte-film, nämligen en Star Trek-film, men projektet rann ut i sanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *