2024-04-25
Efterlyst på Viaplay – vecka 8 – 2023

Tre män skjutna i Fittja – här är veckans Efterlyst på Viaplay i februari 2023.

Efterlyst sänds LIVE torsdag 20.00 på Viaplay och TV3.

Här är veckans innehåll i Efterlyst på Viaplay, Sveriges ledande kriminalmagasin där tittarna som vanligt kan hjälpa polisen att lösa grova brott. Hasse Aro leder Viaplay Groups kriminalmagasin Efterlyst på Viaplay och TV3, grundpelaren i Krimtorsdag. På Viaplay blir Efterlyst längre med fler fall och fördjupningar. Med sig i studion har han polisens tipssamordnare och de två experterna Zilla Hirsch, kammaråklagare, och Carla Pantzar, advokat. Efterlyst sänds även på TV3.

LÄS OCKSÅ: Bra svenska filmer – tio tips på klassiker och nya filmer

Efterlyst på Viaplay – vecka 8 – 2023
Foto: Viaplay.

Här är veckans fall i Efterlyst – torsdag 20.00 på Viaplay och TV3:

GÖTEBORG: VÄRDEFULLA SPELKORT STULNA
Spelkort till ett värde av hundratusentals kronor stals nyligen från en butik i Göteborg, och ägaren har utlyst en belöning för att få tillbaka dem.

ÖREBRO: BARN OCH UNGA MITT I SKOTTLOSSNING
I samband med en skottlossning i området Baronbacken tvingades ungdomar och barn kasta sig i skydd på en fritidsgård, när kulorna började vina i området.

STOCKHOLM: BOMBEN I KUNGSTRÄDGÅRDEN
Nu startar rättegången mot tonåringarna som misstänks ha placerat en skarpladdad bomb i Kungsträdgården under en festival.

STOCKHOLM: MORDFÖRSÖK I RÅGSVED
En man blev svårt knivskuren i stadsdelen Rågsved, och polisen söker nu vittnen till händelsen.

NORRKÖPING: TUNGT GÄNGKRIMINELL FRITOGS
En 20-årig mordförsökdömd man fritogs förra veckan av beväpnade män i Norrköping. Nu jagas han av polis över hela landet, och är internationellt efterlyst.

Om Efterlyst
Efterlyst är ett av Sveriges äldsta tv-program, som under sina 61 säsonger har hjälpt polisen att lösa ett stort antal grova brott, främst tack vare tittarna. Programmet sänds live från Stockholm med poliser och experter i studion och på plats där brotten händer, runt om i Sverige. Tittarna får inte bara de senaste nyheterna utan också en helhetsbild av de aktuella brotten, som ofta kan vara svåra att överblicka när rubrikerna briserar i medierna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *