iCarly

Den populära serien kommer till Paramount+ i juli

Nio år efter att hon loggade ut är Carly Shay online igen. Nu med vuxnare problem men fortfarande med många av sina gamla vänner vid sin sida.

Den efterlängtade rebooten av iCarly släpptes på Paramount+ i USA i juni och är redan en av streamingtjänstens mest sedda serier. Nu vet vi också att en andra säsong får klartecken. Tanken var att iCarly skulle släppas i Norden i september men premiären har nu flyttats fram två månader på grund av framgången i USA.

Redan den 30 juli kommer svenska tittar kunna återknyta bekantskapen med Carly Shay (Miranda Cosgrove) och ett antal välbekanta ansikten från förr. Nästan 10 år efter den ursprungliga serien tog slut återvänder nu Carly, den allra första influencern, till sin webbcast. Nu är hon i tjugoårsåldern och hon och hennes vänner tar sig i tretton helt nya avsnitt ann vuxenvärldens problem med karriär, familj och kärlek.

Nya iCarly introducerar två nya medlemmar till kompisgänget; Laci Mosley (Florida Girls) som Harper, Carly’s rumskompis och bästa vän; och Jaidyn Triplett (The Affair, See) som Millicent, Freddie’s snorkiga socialmediaexpert till styvdotter.

Mosley och Triplett tar plats bredvid seriens originalstjärnor, Miranda Cosgrove (Carly), Jerry Trainor (Spencer) och Nathan Kress (Freddie).

Nickelodeons ursprungliga iCarly-serie sändes mellan 2007–2012. Serien följde då en grupp unga vänner som startade en webbcast för, om och av barn samtidigt som de själva hanterade sina egna vardagsproblem och äventyr. Bbåde framför och bakom webbkameran. iCarly blev snabbt ett populärkulturellt fenomen och slog regelbundet tittarrekord bland publik i alla åldrar. Den ursprungliga iCarly-serien skapades av Dan Schneider.

Här hittar du mer information om Paramount+

By admin

One thought on “iCarly är tillbaka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *