Sveriges mästerkock 2021
Sveriges mästerkock 2021
Foto: TV4.

Sveriges mästerkock 2021 kommer snart tillbaka med sin nya VIP-säsong. Det är dags för Maja Ivarsson, Kalle Moraeus och sex andra folkkära kändisar att visa prov på sina färdigheter i köket när programmet har premiär 29 augusti på TV4 och TV4 Play. Jurymedlemmen Leif Mannerström gör tillfällig comeback tillsammans med Mischa Billing och Markus Aujalay.

– Jag har alltid gillat att kasta mig in i saker som jag inte vet om jag klarar av. Och Mästerkocken VIP är precis en sådan utmaning. Jag tror många tänker att jag äter fem fimpar till lunch men nu ska de få se! Det har varit fantastiskt att lära känna de andra deltagarna, från fotbollsspelare och skådisar till kollegor. Vi fick en fin sammanhållning som jag tror kommer att synas i programmet, säger Maja Ivarsson.

Under hösten kommer vi att få följa åtta kändisar tävla mot varandra med sina matlagningskunskaper. På plats i det mytomspunna Mästerkocksköket utmanas de i en mängd olika tävlingsmoment och elimineringstävlingar där en efter en tvingas lämna tävlingen. I sista programmet, som sänds den 17 oktober, utses vinnaren som får 100 000 kronor att ge till valfri välgörenhetsorganisation.

Tillfällig comeback under Sveriges mästerkock 2021

Jurymedlemmen Leif Mannerström gör tillfällig comeback i denna fartfyllda säsong tillsammans med veteranerna Mischa Billing och Markus Aujalay. Leif gjorde sin sista säsong 2020 och ersattes då av prisbelönta matprofilen Tom Sjöstedt.

– Det var en rolig upplevelse att få lära känna dessa härliga personligheter i ett helt nytt sammanhang. De var inte lika nervösa som amatörkockarna men däremot fanns det mycket tävlingsanda i luften. De gick in i tävlingen med största allvar, säger Leif Mannerström.

De tävlar i Sveriges mästerkock VIP:

Maja Ivarsson, artist.
Claudia Galli Concha, skådespelerska och producent.
John Lundvik, artist.
Eric Gadd, artist.
Anders Öfvergård, programledare.
Kalle Moraeus, artist.
Kaliffa, artist.
Josefine Öqvist, fd. fotbollsproffs.

Nya VIP-säsongen av Sveriges mästerkock 2021 sänds i åtta program med premiär 29 augusti på TV4 och TV4 Play.

Läs mer om

By admin

One thought on “Sveriges Mästerkock 2021 – Allt om nya VIP säsongen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *