The Athletics podcasts till Viaplay

Viaplay lanserar denna vecka ett nytt spännande samarbete. Med start på fredag kommer NENT Groups streamingtjänst att varje vecka sända nya avsnitt från sex av sportsajten The Athletics initierade videopodcasts.
– The Athletics kvalitetsjournalistik har firat stora framgångar internationellt, och samarbetet blir ett perfekt komplement till flera av Viaplays populära sporträttigheter, säger Joakim Friberg, kommersiell chef Viaplay.

The Athletic grundades 2016 och är en global prenumerationsbaserad sportwebbplats, som med 450 skribenter, redaktörer och producenter bevakar och analyserar mer än 200 klubbar och lag runt om i världen.
Nu presenterar sig The Athletic för den breda svenska och nordiska sportpubliken med inte mindre än sex stycken veckoaktuella videopodcasts på Viaplay, däribland The Athletic Hockey Show om NHL, samt The Athletic Football Podcast och The David Ornstein Show som båda fokuserar på Premier League.
Lagom till veckans NFL-premiär är det även dags för The Athletic Football Show, där programledaren Robert Mays med hjälp av några av branschens vassaste reportrar och experter diskuterar de största nyheterna från National Football League.
– Viaplay är den perfekta partnern när vi tar steget till att leverera videoversioner av The Athletics podcasts till ännu fler fans världen över, säger Andrew Wasserman, Head of Audio på The Athletic.

The Athletics videopodcasts på Viaplay

The Athletic Football Show: Programledaren Robert Mays får sällskap av ett team av högklassiga skribenter och experter med att analysera de hetaste nyheterna och samtalsämnena från NFL.
The Athletic Hockey Show: Programledarna Ian Mendes, Craig Custance, Pierre LeBrun, Hailey Salvian, Sean Gentille och Sean McIndoe, samt The Athletics främsta hockeyskribenter, analyserar det bästa och mesta från NHL.
The Athletic Football Podcast: Programledarna Mark Chapman och Dan Bardell med gäster avhandlar de största nyheterna från Premier League och tar tittarna in bakom kulisserna i världens populäraste liga och dess klubbar.
The David Ornstein Show: Initierade David Ornstein dyker ned i Premier Leagues intressantaste ämnen, och tar tittarna bakom kulisserna på ligan.
The Phil Hay Show: The Athletic’s Phil Hay går med Dan Moylan och Michael Normanton igenom det viktigaste som händer i och runt Elland Road, fotbollsklubben Leeds hemmaplan.
The Athletic Baseball Show: Några av basebollens vassaste skribenter och tyckare som Ken Rosenthal och Jayson Stark, guidar tittaren genom Major League Baseball-säsongen.

Läs mer: Kockarnas kamp 2021 – Allt om nya säsongen

By admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *