2024-03-04
nya filmer på cmore i oktober

Fyra filmer har exklusiva premiärer på Cmore i oktober. Vilken av dem ser du mest fram emot?

Berts dagsbok – premiär 22 oktober
Det är Berts första dag på högstadiet och han faller direkt pladask för skolans stjärna, Yoghurt-Leila, som går i nian och är cool reklammodell. Men hur ska han få henne att lägga märke till honom som bara går i sjuan? Här börjar en pirrig och snurrig historia om en pinsam skoltemadag, rawfoodbollar, ett oförutsett toalettbesök och, inte minst, två hemliga dagböcker.

The Invisible Man – premiär 22 oktober
När Cecilias våldsamma ex-pojkvän, en förmögen forskare, begår självmord misstänker hon att det är en bluff. Snart får en rad kusliga sammanträffanden dödliga konsekvenser och förtvivlat försöker hon bevisa att någon är ute efter henne – någon som ingen kan se. För regin står Leigh Whannell, medskaparen till Saw-serien, och i huvudrollen syns Elisabeth Moss (Mad Men, The Handmaid’s Tale).

Queen & Slim – premiär 27 oktober
Efter att ha varit på sin första dejt blir ett svart par stoppade av en polis för en trafikförseelse. Situationen tar en oväntad vändning och de tvingas fly för sina liv. Men incidenten fångas på film, blir viral, och snart är paret en laddad symbol för människor över hela landet. Hyllad och omtalad filmdebut av Melina Matsoukas som gjort musikvideor åt artister som Beyoncé, Rihanna och Lady Gaga.

Emma – premiär 27 oktober
Ny version av Jane Austens älskade komedi om Emma Woodhouse, en älskvärd och vacker men något rastlös ung kvinna i 1800-talets England. Emma har en förkärlek att agera äktenskapsmäklerska åt sin omgivning, dock med en hel del romantiskt trassel som följd. Och sina egna känslor och en viss Mr Knightley är hon ännu mer oförstående om. I titelrollen syns Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit).

LÄS OCKSÅ: Kockarnas kamp 2021 – Allt om nya säsongen

2 thoughts on “Nya filmer på Cmore i oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *