Älskar, älskar inte säsong 2

Säsong 1 av kittlande discovery+ originalserien Älskar, älskar inte blev en riktig tittarsuccé. De modiga, medverkande paren tog publiken med storm och programmet kammade dessutom hem en prestigefull statyett för Årets realityprogram på Kristallengalan 2021. Våren 2022 är det dags att återse och lära känna gamla och nya favoriter, då säsong 2 får premiär på discovery+ och Kanal 5. Älskvärda Tony och bonusmamman Annika fortsätter kampen att få Cristy och lilla Melissa till Sverige.

Dags för ett glädjebesked till alla Älskar, älskar inte-fans: Det Kristallenvinnande kärleksäventyret får en andra säsong på discovery+ och Kanal 5. Dessutom återser vi älskvärda och populära favoriter från säsong 1, som bland andra Tony från Bjuv vars kärlek Cristy bor på andra sidan jordklotet med 18 månader gamla Melissa. Han kämpar mot pandemin och pappersarbetet för att få återförenas med sin lilla familj. Med honom i kampen står återigen bonusmamman, den orubbliga och varmhjärtade Annika.

– Första säsongen av Älskar, älskar inte var ett mycket roligt äventyr. Därför blev jag glad när frågan om säsong 2 kom, där vi fortsätter följa min och Cristys resa. Det känns väldigt spännande! Jag är så glad för all positiv respons som vi och Annika har fått. Vi skapar minst sagt minnen för livet, säger Tony.

LÄS OCKSÅ: nya filmer på Cmore i oktober

Älskar, älskar inte säsong 2 – Det här vet vi

Älskar, älskar inte är ett kärleksäventyr om dejting på distans och hur det är att vara upp över öronen förälskad i någon som bor och är från ett annat land. I säsong 2 tar vi återigen rygg på kärlekspar som planerar att ta nästa steg i sina förhållanden – från ett distansupplägg till att försöka flytta ihop. Vi följer och dokumenterar paren, deras relationer till varandra och deras vardag samt hur de hanterar alla de utmaningar ett kärleksförhållande kan stöta på – inte minst när någon måste flytta från ett land till ett annat för kärlekens skull.

bDessutom pågår castingprocessen till Älskar, älskar inte för fullt och nu letar discovery+ efter dig som bor i Sverige och är tillsammans med, eller dejtar någon, från ett annat land. Kanske har du en långdistansrelation, där din partner funderar på att flytta till Sverige? Eller har din kärlek kanske nyss kommit hit och hanterar de utmaningar som en flytt till ett främmande land, och en ny partner, kan innebära?

– Vi är så stolta och glada över Älskar, älskar inte och alla modiga och helt fantastiska medverkande. Första säsongen fick ett enormt varmt mottagande och tilldelades dessutom ett välförtjänt och tungt pris, genom att utses till Årets realityprogram på Kristallengalan tidigare i år. Allt sammantaget är ett väldigt fint kvitto på att tittarna älskar programmet och alla par lika mycket som vi gör. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen och söker till en ny, varm och spännande säsong, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för Älskar, älskar inte på Discovery Networks Sweden.

Älskar, älskar inte spelas in och produceras av Dare Television. Säsong 2 får premiär på discovery+ och Kanal 5 våren 2022.

 

By admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *