Mortal Kombat 2

“Moon Knight” författaren verifierar.

För ett år sedan släpptes den första filmen och nu är det bekräftat att en till karaktär från spelet ska vara med i ”Mortal Kombat 2”.

Den första Mortal Kombat filmen som är regisserad av Simon McQuid fick in 83 miljoner dollar efter den släpptes på bioduken. Tidigare i år meddelade de att en uppföljare är på gång och fans vill ha fler karaktären från spel-franschisen och det kommer de att få!

Manusförfattaren Jeremy Slater har nu bekräftat att den kända karaktären Johnny Cage från Mortal Kombat-spelserien kommer att vara med i uppföljaren till Mortal Kombat som släpptes 2021. I en intervju med Slater förklarar han att Cage kommer att vara med i Mortal Kombat 2 men är osäker på hur han kommer vara involverad, men att det skulle kännas konstigt om han inte var med i kommande film, speciellt när han var med i slutet av första filmen. 

LÄS OCKSÅ: Rönnäsfallet serien – Allt nya omständigheter

Vad vi kan förvänta oss av Johnny Cage i Mortal Kombat 2

I Mortal Kombat-universumet är Johnny Cage en Hollywood skådis och en kampsportsutövare och är känd för sin arrogans och komiska kommentarer. Han är sedd som en av de mer populära karaktärerna och en nyckelperson till hans vän Liu Kang, Sonya Blade, Raiden och Jax.

Vem som kommer att spela Cage är fortfarande inte bestämt.

 

By admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *