2024-05-31

Den 10 december släpps det en ny dokumentär om kriget i Ukraina på SVT. Här är allt du vill veta om Dokument utifrån: Putins krigsbrott i Ukraina. 

Med hjälp av omskakande vittnesmål från invånare i Kievs förstäder, åklagare och internationella experter får vi följa det mödosamma arbetet med att samla in bevis för de krigsbrott som begåtts i Rysslands krig mot Ukraina. I Butja, en av de hårdast drabbade förstäderna, visar bilder från övervakningskameror att det finns en direkt koppling mellan övergreppen och en av Rysslands högsta generaler.

LÄS OCKSÅ: Här kan du streama Ron Jeremy: Porrkungens fall – dokumentärserien

Premiär för den nya dokumentären om kriget i Ukraina – så kollar du

För dig som vill streama Dokument utifrån: Putins krigsbrott i Ukraina kan vi meddela att den släpps natten till lördagen den 10 december på SVT Play, närmare bestämt klockan 02:00. Där kommer den finnas tillgänglig för streaming fram till och med den 9 juni.

För dig som vill se den linjärt på TV, så visas dokumentären söndagen den 11 december på SVT2 klockan 22:15. Vidare visas den även på Kunskapskanalen den 14 december klockan 22:25 och den 16 december klockan 23:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *