2024-05-31
Här kan du streama Ron Jeremy: Porrkungens fall – dokumentärserien

Snart är det premiär för den nya dokumentären Ron Jeremy: Porrkungens fall som tittar närmare på ett av porrindustrins största namn, som kom att få många allvarliga rubriker. 

Den nya dokumentärserien består av två delar. I den första delen får vi följa hur porrens okrönte kung står åtalad. Detta för ett stort antal våldtäkter och övergrepp som ska ha utförts under hans 40-åriga karriär. Under 70-talet blir Ron Jeremy snabbt en superstjärna i porrindustrin. Men bakom kulisserna börjar det snabbt spridas rykten om hans olämpliga beteende mot sina kvinnliga medspelare.

I den andra delen hänger Ron Jeremy med Hollywoodkändisar, medverkar i musikvideos och tv-serier och uppnår en status som nästintill folkkär. Påståenden om hans grova övergrepp är vitt spridda, men det är inte förrän han anklagas för att ha förgripit sig på en femtonårig flicka som anklagelserna tas på allvar av rättsväsendet.

Streama Ron Jeremy: Porrkungens fall

Här kan du streama Ron Jeremy: Porrkungens fall – dokumentärserien

Dokumentären Ron Jeremy: Porrkungens fall har premiär på SVT Play söndag den 2 oktober klockan 02:00. Den visas på SVT1 den 6 oktober (kl: 22:30) och 7 oktober (02:20).

4 thoughts on “Här kan du streama Ron Jeremy: Porrkungens fall – dokumentärserien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *