Här kan du streama succéfilmen Mamma Mia!

Vill du kasta ett magiskt sken över kvällen med den ABBA-baserade storfilmen, som direkt tar oss till bättre tider? Här ger vi dig informationen om var du kan streama ”Mamma Mia!”. 

Denna älskade film som var en av de största biosuccéerna när den kom 2008, bygger på succémusikalen med samma namn. I berättelsen får vi följa den blivande bruden Sophie är på jakt efter sin pappa inför den stora dagen. Det är bara ett problem –hon vet inte vem han är. Men efter att ha tjuvläst mammas dagböcker, kommer hon fram till att han är någon av hennes tre gamla pojkvänner. Hon bjuder in dem alla tre, även om hon vet att hennes mamma inte kommer bli glad… Sophie försöker desperat att hemlighålla deras närvaro, men det dröjer inte länge förrän hemligheten avslöjas och det roliga börjar!

LÄS OCKSÅ: Populära och bra komedifilmer alla filmälskare måste se

Filmen är inte bara känd för att ge tittarna en fängslande historia om spännande relationer, utan också för att ge oss musikaliska nummer med den svenska musikgruppen ABBA:s bästa låtar.

Här kan du streama succéfilmen Mamma Mia!
Foto: Universal Pictures.

Här kan du streama ”Mamma Mia!”

Nu till det viktiga, var kan man streama Mamma Mia! någonstans? Filmen finns lyckligtvis att se på ett flertal streamingtjänster. I skrivande stund hittar du den på Netflix, Amazon Prime Video, SkyShowtime och Viaplay. För dig som vill hyra eller köpa Mamma Mia! finns den att ro hem på tjänster som Google Play, Rakuten TV, Blockbuster och SF Anytime.

Om du planerar att skaffa en prenumerationstjänst just för att se Mamma Mia! rekommenderar vi att du spanar in Viaplay. Där finns även uppföljaren Here We Go Again att se.

By admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *