Lisa Borg och Henrik Elvejord Borg om att vinna Good Luck Guys

Nu är säsongsfinalen av Good Luck Guys avgjord. Det nygifta paret Lisa Borg (fd Anckarman) och Henrik Elvejord Borg står som vinnare i första säsongen av Good Luck GuysPrime Video.

Under de senaste veckorna har vi fått följa sex influencerduos som kastas in i en helt ny och främmande vardag, som endast varit centrerad kring att överleva på en öde strand i Thailand. Bekvämligheterna från hemmaplan fick lämnas åt sidan och matbristen samt mobilförbudet kom som en chock för samtliga.

LÄS OCKSÅ: Erotisk film – alla bra tips

I dagens finalavsnitt krigade slutligen det gula laget, Jasmine “Jasse” Gustafsson och Antonia “Anty” Johnson, mot det rosa laget, Lisa Borg (fd Anckarman) och Henrik Elvejord Borg – där Lisa och Henrik gick segrande ur den sista och avgörande tävlingen.

Lisa Borg och Henrik Elvejord Borg om att vinna Good Luck Guys
Foto: Amazon Prime Video.

Lisa Borg och Henrik Elvejord Borg vinnare av Good Luck Guys – första kommentarerna

Lisa och Henrik är både stolta och glada över vinsten, och inte minst norrmannen Henrik som får äran att klå ett gäng svenskar i en realityshow. Såhär kommenterar det nygifta paret vinsten:

– Att försätta sig i en situation utan mat och bekvämligheter medan du ska upprätthålla ett socialt spel var bland det tuffaste jag någonsin gjort. Att det dessutom visade sig att vi var bäst av alla när det väl gällde tar jag med mig som en proppfylld ryggsäck med styrka hela livet. Jag är SÅ stolt över oss, betonar Lisa Borg (fd Anckarman).

Henrik Elvejord Borg fortsätter:

– Alla norrmän vill slå svenskarna i allt, alltid! Att jag har slagit svenskarna i ett svenskt program som den enda norrmannen, tror jag är den största prestation jag gjort i mitt liv. Hur många svenskar krävs för att slå en norrman? Mer än tio i alla fall. Jag hade inte klarat det utan min fru heller, det ska sägas. Men vi får inte glömma att jag såklart fick ett enormt stöd av Lisa, jag älskar den där tjejen, säger Henrik Elvejord Borg.

I serien, som programletts av Kodjo Akolor, har några av Sveriges mest kända influencerduos utmanat sig själva som aldrig förr. Resan har minst sagt varit utmanande och intriger men också nära relationer har växt fram. Tävlingarna har varit tuffa för samtliga och lagen har verkligen utmanats både fysiskt och psykiskt under tiden på stranden. 

By admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *