Succession läggs ner med säsong 4 – skaparen delad över beslutet

Nu är det bekräftat att dramaserien ”Succession” läggs ner efter fjärde säsongen. 2018 hade den amerikanska dramaserien premiär på streamingtjänsten HBO. 

Den fjärde säsongen av dramaserien Succession kommer att bli den sista och den kommer till rutan om ungefär en månad, det bekräftar skaparen Jesse Armstrong i ett uttalande.

LÄS OCKSÅ: Världens bästa dokumentärer – enligt IMDb

Detta klubbades då planeringen för fjärde säsongen påbörjades. Serien har vunnit 13 stycken emmys och det gör skaparen kluven på om det verkligen är rätt beslut att serien läggs ner.   

Succession läggs ner med säsong 4 – skaparen delad över beslutet
Foto: HBO Max.

Därför läggs Succession ner

Han berättar även att han inte trott att den skulle fortsätta för evigt och att slutet alltid varit lite närvarande. I en intervju till The New Yorker säger Armstrong att: “Från säsong två har jag försökt tänka om det är nästa, eller efter det, eller är det efter det”.

Om ungefär en månad kommer vi kunna se säsong fyra på rutan. Därefter kommer inga fler men Armstrong säger även att han inte utesluter några spinoffs i framtiden. 

– Jag tycker att den här arv historien som vi har berättat är komplett. Men jag känner också starkt att det kan finnas något annat i en närliggande värld, med personer i närheten eller med samma personer. 

Daniel Paprocki

By admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *