2024-05-31
Imperiet Bianca med Bianca Ingrosso gör stor succé

Starka tittarsiffror på Kanal 5, och en av Warner Bros. Discoverys och vårens mest streamade svenska originalserier. Efter det femte och sista avsnittet av Imperiet Bianca står det klart att dokumentärserien om affärskvinnan Bianca Ingrosso lockat hundratusentals tittare – och samtidigt fått ett väldigt fint mottagande av publiken.

Imperiet Bianca blev så mycket mer än vad jag trodde att den skulle bli och för det är jag stolt och glad. Men det har också varit pirrigt och nervöst att vara så ärlig på ett sätt som jag aldrig har varit förut. Jag hade aldrig kunnat drömma om en så otrolig respons och varmt mottagande av dokumentären. Tack till alla som har tittat, peppat och stöttat, säger Bianca Ingrosso.

LÄS OCKSÅ: Bästa svenska serier

Imperiet Bianca med Bianca Ingrosso gör stor succé
Foto: discovery+.

Stor tittarsuccé för Imperiet Bianca med Bianca Ingrosso

Hyllad, omtalad och omdiskuterad. Bianca Ingrosso är en prisad och framgångsrik entreprenör och en av Sveriges främsta influerare, tv-personligheter och programledare. I den exklusiva dokumentärserien Imperiet Bianca har Warner Bros. Discovery under tre års tid följt Bianca när hon tillsammans med sina närmaste kollegor och vänner lagt all tid och kraft på att bygga ett imperium från grunden.

Och publiken har strömmat in för att titta. Imperiet Bianca är en av vårens mest sedda serier på discovery+ och sedan premiären den 11 maj även en av de mest sedda på HBO Max. Serien har även visat starka tittarsiffror linjärt på Kanal 5. Dokumentärserien, som producerats av Lise Bergvall för Scandinavian Content Group, har även fått ett väldigt starkt mottagande hos både publiken och kritiker.

– Vi är så glada att vi fått visa den här unika inblicken i Biancas liv och få se en helt annan sida av henne. Och att så många både tittat och gillat det här fantastiska programmet gör oss ännu lyckligare, och tacksamma mot både Bianca och teamet bakom serien för att de gjorde det möjligt, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Imperiet Bianca på Warner Bros. Discovery.

Samtliga avsnitt av Imperiet Bianca går att se på både discovery+ och HBO Max.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *