2024-03-04
Nu kan du streama Kustpärlans mysterier säsong 2

Det har blivit dags för tittarna att ta del av Kustpärlans mysterier säsong 2 på SVT. Huvudrollsinnehavarna Kerry Godliman och Howard Charles är tillbaka, liksom Frances Barber, som spelar mamma i serien som bygger på Julie Wassmers populära romaner.

LÄS OCKSÅ: Verklighetsbaserade filmer

I den första säsongen fick tittarna lära känna restaurangägaren Pearl Nolan (Kerry Godliman) som jobbade som privatdetektiv, och den nyinflyttade och hemlighetsfulla kommissarien Mike McGuire (Howard Charles). Tillsammans löste de en rad gåtor och mord i Whitstable, ett samhälle på norra kusten av Kent, under den första säsongen.

Nu kan du streama Kustpärlans mysterier säsong 2
Foto: Acorn.

Handlingen i Kustpärlans mysterier säsong 2

När den andra säsongen inleds har det gått sex månader och Pearl och Mike, som inledde en relation i första säsongen som tog ett tvärt slut i sista avsnittet, har gått tillbaka till att bara vara vänner. Mikes nya intresse, att simma i Nordsjöns kalla vatten, har gjort att han träffat den ständigt lika positiva Kat (Emily Head). Pearl umgås i stället med lärarvikarien Tom (Robert Webb). I det första avsnittet får Pearl i uppdrag att ta reda på vad som hänt med Dan Tomlins (Okezie Morro) son, som har försvunnit under mystiska omständigheter.

Originaltitel: Whitstable Pearl, season 2
Produktionsland: Storbritannien
Produktionsbolag: Buccaneer Media för Acorn Media
Brittisk premiär: november 2022
Manus: Øystein Karlsen, Mike Walden baserad på Julie Wassmers böcker
Regi: Jon Jones
Antal avsnitt: 6 avsnitt

I rollerna:
Pearl Nolan                                  Kerry Godliman
Mike McGuire                               Howard Charles
Dolly Nolan                                   Frances Barber
Ruby Williams                              Isobelle Molloy
Nikki Martel                                  Sophia Del Pizzo
Charlie Nolan                               Rohan Nedd
Tom Grant                                    Robert Webb
Kat Bergman                                Emily Head

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *