2024-05-31
Nu blir Rebecca Stella programledare Paradise Hotel 2024

Paradise Hotel är tillbaka i sitt ursprungliga format på Viaplay och det är nu bekräftat att Rebecca Stella återvänder som programledare för den nya säsongen. Inspelningarna har just påbörjats i Mexiko.

– Jag är otroligt peppad på att göra comeback och ge tittarna precis det de vill ha i Paradise Hotel, säger Rebecca Stella.

Nu blir Rebecca Stella programledare Paradise Hotel 2024
Foto: Viaplay.

Rebecca Stella programledare Paradise Hotel 2024: ”Mycket drama, kärlek och vänskap”

Paradise Hotel är redo för en ny het säsong som kommer att sändas i höst. Inspelningarna äger rum i Mexiko där årets deltagare har checkat in för att tävla om en halv miljon kronor. I denna säsong återgår Paradise Hotel till sina rötter, och det finns möjlighet för tidigare deltagare att göra oväntade återbesök. Rebecca Stella, som nu leder sin sjätte säsong av Paradise Hotel, gör också en efterlängtad comeback.

– Jag har verkligen saknat och längtat efter Paradise Hotel så som det en gång var – med mycket drama, kärlek och vänskap. Äntligen är det dags att röra om i grytan igen och jag är så taggad, säger Rebecca Stella.

LÄS OCKSÅ: Jason ”Timbuktu” Diakité skådespelar i Allt och Eva

Rebecca Stella har varit en uppskattad programledare för Paradise Hotel i flera år och började sin PH-resa som programledare för Studio Paradise. Förutom att vara programledare är hon även designer, har ett eget sminkmärke och driver en populär podcast. Hon bor tillsammans med sin man och sina två barn i Los Angeles.

Inspelningarna för den nya säsongen äger rum på hotellet Playa Nix och blir en ny miljö för Rebecca Stella att utforska. Trots det kommer nostalgin att genomsyra säsongen och det kan bli några överraskande återföreningar mellan programledaren och tidigare deltagare.

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera Rebecca Stella som programledare igen för Paradise Hotel. Hon har blivit något av en ikon för programmet och varit mycket omtyckt av både fans och deltagare. Med fem säsonger i bagaget är hon en given ambassadör för Paradise Hotels comeback och vi ser fram emot lanseringen av detta populära program i höst, säger Joakim Franke, innehållschef på Viaplay Group i Sverige.

”Paradise Hotel” 2024 har premiär på Viaplay i höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *