2024-07-23
Snart premiär för Anis Don Demina serie Underdogs

I Anis Don Demina serie utser profilen årets Underdog när sju kändisar tävlar med sina hundar.

SVT:s nya underhållningsprogram Underdogs bjuder på mycket skratt och en hel del spänning! Allt kan hända när sju kändisar och deras hundar intar agilitybanan med målet att vinna Underdogs 2023. De som tävlar med sina fyrbenta vänner är Anders Bagge, Nicole Falciani, Dogge Doggelito, Theoz, Johanna Lind Bagge, Klara Doktorow och Christian ”Kicken” Lundqvist. Vilken kändis och hund lyckas bäst i tävlingarna och utses till årets Underdog?

– Det är en ära att leda det här programmet! Även om man inte är intresserad av agility kan jag lova att man vill se det här programmet, det var länge sen jag skrattade så mycket, säger Anis Don Demina.

LÄS OCKSÅ: Tips på bästa svenska serier

Kändisarna och hundarna är nybörjade på agility och blir coachade av Eva Marie Wergård, en av Sveriges främsta agilitycoacher. Hon utgör också jury tillsammans med Semir Ajanic, som tävlar i agility på landslagsnivå.

– Att vara med i Underdogs är det roligaste jag och Frank gjort tillsammans. Det är verkligen ett minne för livet. Dels fick vi spendera så oerhört mycket tid ihop, men vi fick också lära oss att jobba ihop på ett sätt vi aldrig gjort tidigare. Vi både lärde oss så otroligt mycket, säger Nicole Falciani.

Snart premiär för Anis Don Demina serie Underdogs
Foto: SVT.

Medverkande i Anis Don Demina serie Underdogs

Anders Bagge med hunden Sonja (6 år, olde english bulldogge)
Douglas ”Dogge Doggelito” León med hunden Vikingo, (8 år, chihuahua merle)
Johanna Lind Bagge med hunden Julia (1 år, grand danois)
Theodor ”Theoz” Haraldsson med hunden Zoe (2 år, pomeranian)
Nicole Falciani med hunden Frank (4 år, dvärgtax)
Klara Doktorow med hunden Liz (4 år, greyhound)
Christian ”Kicken” Lundqvist med hunden Velvet (8 år, kanintax)

– Underdogs är ett underbart och underhållande program där vi lyfter fram våra fyrbenta vänner och visar hur roligt man har genom att träna tillsammans. En sådan kärlek att se Julia växa i självförtroende och se hennes glädje när hon insåg att hon vågade! Lycka som matte att få dela denna resa med Julia, säger Johanna Lind Bagge.

I den populära hundsporten agility ska hunden med hjälp av sin ägare springa en hinderbana och klara av olika hinder på kortast möjliga tid. Den hund som har minst fel och snabbast tid vinner. I Underdogs så är framgångsreceptet samarbetet och kontakten mellan hund och förare.

Underdogs har premiär på SVT Play fredag 17 mars och sänds i SVT1 20.00 lördag 18 mars.  

1 thought on “Snart premiär för Anis Don Demina serie Underdogs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *