2024-07-23
Här streamar du alla Spider-Man filmer

Undrar du var någonstans du kan streama alla Spider-Man filmer? Här på Filmextra hjälper vi dig i frågan. Notera att listan endast täcker de titlar som gått upp på bio, och inga av de äldre tecknade. 

Söker du en annan typ av film? Då rekommenderar vi att du spanar in vår lista med feel good filmer.

Här streamar du alla Spider-Man filmer
Foto: Sony.

Spider-Man

Genre: Action, Äventyr, Sci-fi 

Regi: Sam Raimi 

Med: Tobey Maguire, Kirtsten Dunst, Willem Dafoe m.fl. 

Peter Parker är en duktig student men som en dag blir biten av en radioaktiv spindel. Konsekvensen blir fantastiska superkrafter som förändrar hans liv. Men det kommer med ansvar då han måste hjälpa folket från den onda Green Goblin som är ute härjar och är mycket farlig.

Spider-Man är en klassisk superhjälte film från 2002 som jag personligen tycker att alla borde se. Filmen är för dig som gillar Action, Drama och Äventyr. En film som håller uppmärksamheten uppe och blicken endast på tv:n! 

Här streamar du Spider-Man: Disney+, Cmore, Prime Video, Viaplay, Tele2 Play

Här ser du Spider-Man 2
Foto: Sony.

Spider-Man 2 – den bästa av alla Spider-man filmer

Genre: Action, Sci-fi, Äventyr 

Regi: Sam Raimi

Med: Tobey Maguire, Kirtsten Dunst, Willem Dafoe m.fl. 

Ansvaret på Peter Parker har alltid varit stort efter att han fått Spider-Mans superkrafter. Kampen mellan privatperson och hjälte har en stor tyngd för axlarna men ett större bekymmer väntar oss i denna film. Det hela förvärras när en ny farlig fiende uppenbarar sig i Doctor Octopus.

Även denna film är en superhjälte klassiker från 2000-talet och en av de bättre superhjältefilmerna från den eran. Ett måste om du är ett fan av genren.

Här streamar du Spider-Man 2: Disney+, Prime Video, Viaplay, Tele2 Play

Spider-Man 3
Foto: Sony.

Spider-Man 3 

Genre: Action, Sci-fi, Äventyr 

Regi: Sam Raimi  

Med: Tobey Maguire, Kirtsten Dunst, Topher Grace m.fl. 

Äntligen har Peter Parker fått sina drömmars tjej men mitt hans bästa liv dyker tre nya fiender upp. Tre skrämmande skurkar mer farliga än någonsin: den livsfarlig Sandman, en ny Green Goblin och Venom – och en fiende som han finner i sig själv. 

Vill du se den tredje och sista filmen med Tobey Maguire som huvudroll, så är denna filmen för dig. Mer hjältemod och mer ondska än förr. Har du se de två föregångarna så måste du se göra trilogin komplett med denna tredje film. 

Här streamar du Spider-Man 3: Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Max, Via Play, Tele2 Play

Här streamar du alla Spider-Man filmer
Foto: Sony.  

The Amazing Spider-Man

Genre: Action, Sci-fi, Äventyr 

Regi: Marc Webb

Med: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans m.fl. 

Peter Parkers föräldrar försvann när han var liten. Nu hittar han en ledtråd som knyter till han föräldrars försvinnande då han var ung. Hans vägar korsas med Dr Curt Connors som var hans far tidigare partner. 

Denna film är för dig som tycker om mixen mella action, äventyr, romantik och drama med en unik twist på den klassiska Spider-Man-myten. 

Här streamar du The Amazing Spider-Man: Disney+, HBO Max, Cmore, Viaplay, Tele2 Play

Streama The Amazing Spider-Man 2
Foto: Sony.

The Amazing Spider-Man 2

Genre: Action, Sci-fi, Äventyr 

Regi: Marc Webb 

Med: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx m.fl. 

The Amazing Spider-Man 2 är en av de mer underskattade bland Spider-Man filmer.

Den största striden Spider Man har haft är striden inom sig själv. Kampen mellan vardaglig Peter Parker och det tunga ansvaret som kommer med att vara Spider Man. Parker ställs nu inför en större konflikt då hans fiende nu är Electro, en ond bov men betydligt större krafter än Spider Man själv. Spider Man tar även reda på att alla hans fiender har en sak gemensamt: OsCorp.

Lyckas han denna gång att försvara staden från ondskan?

Här streamar du The Amazing Spider-Man 2: Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay 

Här streamar du alla Spider-Man filmer
Foto: Sony. En välkomnad nystart bland biovärldens Spider-Man filmer.

Spider-Man: Homecoming 

Genre: Action, Sci-fi, Äventyr 

Regi: John Watts 

Med: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey. Jr m.fl.  

Peter återvänder hem till sin moster May efter sina upplevelser med the Avengers. Han är under sin mentors Tony Starks uppsikt och försöker återuppta sina vardagliga rutiner men kan inte sluta tänka på att uträtta hjältedåd. 

Superskurken Vulture dyker upp och Spider Man får äntligen en chans att göra det han är bäst på. Samtidigt som han blir exalterad står de han håller kärt i stor fara. Häng med på ännu en film där Spidr-Man bekämpar skurkar och hjälper människor i fara.  

Här streamar du Spider Man: Homecoming: Disney+, Prime Video, Cmore, Viaplay, Tele2 Play 

Här kan du se Spider-Man: Far From Home
Foto: Sony.

Spider-Man: Far from Home 

Regi: Action, Komedi, Äventyr 

Genre: John Watts

Med: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake GyllenHaal m.fl. 

Tillsammans med sina vänner Ned, MJ och resten av gänget bestämmer sig Peter Parker för att åka på en semester till Europa. Planerna på att lämna sina hjälteinsatser går sådär då han ganska direkt bestämmer sig för att hjälpa Nick Fury att lösa ett mysterium som handlar om att flera platser i Europa har attackerats.  

Annan kontinent och andra typ av uppdrag. Häng med på en intressant historia. Denna film är för dig som vill fortsätta se på Spider Man och vad han gör. Nu väntar nya äventyr på en ny kontinent.

Här streamar du Spider-Man: Far from Home: Viaplay

Streama Spider-Man: No Way Home
Foto: Sony.

Spider-Man: No Way Home

Genre: Action, Sci-fi, äventyr 

Regi: John Watts 

Med: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch m.fl. 

För första gången i Spidermans filmhistoria händer det som inte får hända. Spider-Mans hjälte identitet avslöjas och det får konsekvenser för honom och hans närstående då de nu kan utsättas för stor fara. 

Spider Man ber Dr. Strange om hjälp, han vill att han återställer hemligheten men det som händer är att trollformeln sliter upp ett hål i deras värld och istället släpper den lös de farligaste skurkarna som någonsin slagits mot Spider-Man. Denna utmaning kan nu förändra hela multi universums framtid.   

För dig som inte får nog av hjältar och speciellt Spider Man så är detta filmen för dig. Ständigt bekämpar han nya och gamla skurkar och ännu en gång står han inför den farligaste utmaningen i hans liv.

Här streamar du Spider Man – No Way Home: Prime Video, Viaplay 

Här streamar du alla Spider-Man filmer
Foto: Sony.

Spider Man: Into the Spider Verse 

Genre: Animerad, Action, Äventyr 

Regi: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

Med: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld m.fl. 

Av alla Spider-Man filmer stöter vi här på en vi aldrig tidigare har sett. 13-åringen Miles Morales bor i Brooklyn och är en klipsk person som tycker om att hänga med sina vänner. Han vänner har ingen aning om att Miles så småningom omfamnar ett nytt och oväntat liv som den nye Spider-Man! 

LÄS OCKSÅ: Här är tips på verklighetsbaserade filmer

Vill du se en “fortsättning” på denna fantastiska tråd om Spider Man så kanske du behöver titta på Into the Spider Verso som handlar om en ny ung Spider Man. En animerad film som berättar en helt ny story om en helt ny karaktär, välkommen Miles Morales! 

Här streamar du Spider Man: Into the Spider Verse: Disney+, Viaplay

Daniel Paprocki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *